Μηνυμα Προεδρου

Μήνυμα Προεδρου ΕΕΕΜ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Εκ μέρους των Διοικητικών Συμβουλίων της Ελληνικής Εταιρείας Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής και της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Χεριού σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα μας.

Σε πείσμα των ιδιαίτερα δύσκολων καιρών λόγω υγειονομικών συνθηκών, οι κεντρικές επιδίωξεις μας και φέτος πρόκειται να είναι :

· Η συνέχιση του ιδιαίτερα επιτυχημένου έργου των προηγούμενων ΔΣ

· Η διοργάνωση μέσα στο 2022 επιστημονικών εκδηλώσεων, υβριδικών και μη.

· Η διοργάνωση του Ετήσιου Συνεδρίου μας στην Θεσσαλονίκη, στις 10-13 Νοεμβρίου 2022, αποκορύφωση των ετήσιων δραστηριοτήτων των Εταιρειών μας. Σκοπός μας είναι η διοργάνωση ενός καινοτόμου συνεδρίου προσαρμοσμένου στα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα, με τη συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

· Η συνέχιση των προσπαθειών για την εκπαίδευση των νεότερων μελών μας, με υποτροφίες για παρακολούθηση του έργου εξειδικευμένων κέντρων τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού.

· Η επέκταση του περιεχομένου της ιστοσελίδας μας.

· Η μέγιστη δυνατή αξιοποίηση των γραφείων της έδρας μας

· Στοχεύουμε ακόμη να επιχειρήσουμε τη δημιουργία εκστρατείας ευαισθητοποίησης για θέματα που αφορούν το αντικείμενό μας, με στόχο την ενημέρωση του κοινού για το έργο της εξειδίκευσής μας ώστε να τονωθεί η παρουσία μας.

Σας προσκαλούμε να μείνετε συντονισμένοι και να συμμετέχετε ενεργά στις προσπάθειες των Εταιρειών μας!

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Ελλάδα Παπαδογεώργου
Πρόεδρος ΕΕΕΜ